Tecasi d.o.o.

Krovni prozori

Zavese Zenith- Asortiman proizvoda

 

Prozori mogu biti opremljeni filtrirajućim, plisetiranim i zatamnjujućim zavesicama. Lako se sastavljaju horizontalno i vertikalno, i mogu se zaštititi spoljašnjim aluminijumskim sistemom roletni. Kompletirana gama pribora čini ih jednostavno upotrebljivim.

Tegola Canadese

FILTRIRAJUĆE ZAVESEZa poboljšanje svetlosnog efekta

Zenith raspolaže širokim izborom filtrirajućih zavesa koje umanjuju intenzitet sunčeve svetlosti. Realizovane su od 100%-og pamuka i na raspolaganju su u 14 nijansi. Mehanizam aktivisan oprugom omogućuje automatsko uvijanje. Zavese su opremljene trima kočnicama koje ih postavljaju na željenu visinu.

PLISIRANE ZAVESEDodir prefinjenog stila

Prozori Zenith kompletirani plisetiranim zavesama poklanjaju ambijentu dodir profinjenosti. Realizovane su od 100%-og poliestera i na raspolaganju su u 8 verzija. Njihova upotreba osigurava efikasnu zaštitu od svetla i kompletuje nameštaj svojom elegancijom

ZATAMNJUJUĆE ZAVESEKada se ne želi spoljašnja svetlost

Tokom letnjeg perioda jako jutarnje svetlo može smetati. Zenith nudi zatamnjujuće zavese, realizovane od  100%-og poliakriličnog  pamuka  koji stvara neophodnu senku.

VENECIJANSKE ZAVESESvetlo regulisano po vlastitom zadovoljstvu

Prozori Zenith mogu biti kompletirani  praktičnim venecijanskim zavesama. Lamele su od aluminijuma i regulišu se, po vlastitom zadovoljstvu, nagib i visina.

 SPOLJAŠNJE ZAVESEZaštita protiv letnje vrućine

Najefikasnija zaštita protiv letnje vrućine osigurana je spoljašnjim zavesama koje se jednostavno postavljaju na prozore Zentih. Realizovane su od mrežnog staklenog voala pokrivenog PVC-om. Otporne su na padavine i lako se održavaju.

UVIJAJUĆE SPOLJAŠNJE ROLETNEJoš jedna dodatna sigurnosna mera

Vaše boravište može ostati bez zaštite tokom dužih perioda. U tim slučajevima najbolju sigurnosnu meru protiv nepoželjnih ulazaka pruža uvijajuća spoljašnja roletna. Proizvedena  je od aluminijuma nijanse antracita i funkcioniše električnim sistemom.Nazad na: Proizvodi / Tegola Canadese / Krovni prozori

Kategorije proizvoda

Krovni pokrivaci
Mislite o krovu!

Krovni pokrivači

Krov je vrlo važan sastavni deo zgrade jer je štiti od spoljašnjih uticaja, a njegov izgled utiče na izgled cele zgrade, pa je uz praktičnu svrhu važno i njegovo estetsko značenje.

Pročitajte više
Termo izolacija
Sačuvajte energiju!

TERMO IZOLACIJA

S obzirom na svakodnevno rastuće cene energenata, konstantno se ulažu napori za poboljšanje termoefikasnosti objekata i radi na poboljšanju termoizolacije u domovima i poslovnim prostorima.

Pročitajte više
Hidro izolacija
Voda stop!

HIDRO IZOLACIJA

Svrha hidroizolacije objekata je sprečavanje prodora vode iz spoljašnje sredine u stambene i druge prostorije, kao i sprečavanje nastanka vlage u istim, kako bi se obezbedio komforan boravak u njima.

Pročitajte više