Tecasi d.o.o.

Krovni prozori

Opšivke Zenith - Asortiman proizvoda

 

Opšivke Zenith studirane su kako bi garantovale perfektno umetanje prozora Zenith u bilo koji pokrivni materijal. Završnice, u bakru ili u aluminijumu, garantuju najbolji estetski rezultat. Opšivke Zenith sastoje se od 4 elementa, i vrlo jednostavno se postavljaju.

Postoje dve vrste opšivki za pojedinačne prozore i čitava gama kombinovanih opšivki kojima je moguće kombinovati više krovnih prozora u željenom redosledu – horizontalno i vertikalno.

Opšivke tipa S i H dostupne su u svim dimenzijama u kojima se proizvode I krovni prozori ZENITH, a to su:
Model opšivke N1 55 x 78
Model opšivke N2 55 x 98
Model opšivke N3 78 x 98
Model opšivke N4 78 x 118
Model opšivke N5 94 x 98
Model opšivke N6 78 x 140
Model opšivke N7 114 x 118
Model opšivke N8 134 x 98
Model opšivke N9 66 x 98
Model opšivke N10 66 x 118
Tegola Canadese

Opšivka s ( v )

Ova opšivka prikladna je za polaganje Tegole Canadese  na ravnim pokrivnim materijalima (eternit, šindra i sl.). Osigurava visok nivo držanja u slučaju kiše, snega itd. Omogućava i umetanje prozora u krov za 4 cm smanjujući, na takav način, zakrčenost krova, što je, sigurno, velika estetska prednost.

Opšivka h

Prikladna je za spajanje izbočenih pokrivnih materijala (crep, opeka, cement itd.). Osigurava visok nivo držanja u slučaju kiše, snega itd. Na donjem delu predvidjena je olovna keceljica koja omogućava bolje prijanjanje na pokrivni materijal.Nazad na: Proizvodi / Tegola Canadese / Krovni prozori

Kategorije proizvoda

Krovni pokrivaci
Mislite o krovu!

Krovni pokrivači

Krov je vrlo važan sastavni deo zgrade jer je štiti od spoljašnjih uticaja, a njegov izgled utiče na izgled cele zgrade, pa je uz praktičnu svrhu važno i njegovo estetsko značenje.

Pročitajte više
Termo izolacija
Sačuvajte energiju!

TERMO IZOLACIJA

S obzirom na svakodnevno rastuće cene energenata, konstantno se ulažu napori za poboljšanje termoefikasnosti objekata i radi na poboljšanju termoizolacije u domovima i poslovnim prostorima.

Pročitajte više
Hidro izolacija
Voda stop!

HIDRO IZOLACIJA

Svrha hidroizolacije objekata je sprečavanje prodora vode iz spoljašnje sredine u stambene i druge prostorije, kao i sprečavanje nastanka vlage u istim, kako bi se obezbedio komforan boravak u njima.

Pročitajte više