Tecasi d.o.o.

Krovni prozori

Krovni prozori Zenith- Asortiman proizvoda

 

ZENITH Sigurni odgovori na svaku vašu potrebu Rešenja koja nudi prozor Zenith omogućuju zadovoljavanje svakog tipa potreba. Prozori imaju opšivke u bakru, aluminijumu i cinku - titanijumu. Postoje tri tipa otvaranja i različite dimenzije. Upotrebljene su i tri tipa stakla. Za detaljnije informacije o prozorima ZENITH i pratećoj opremi pogledajte sledeće linkove.

Dimenzije u kojima se proizvode prozori
Model N1 55 x 78
Model N2 55 x 98
Model N3 78 x 98
Model N4 78 x 118
Model N5 94 x 98
Model N6 78 x 140
Model N7 114 x 118
Model N8 134 x 98
Model N9 66 x 98
Model N10 66 x 118

Sigurnost koju daje staklo i ušteda energije

Spoljašnje stakloojačano staklo u stanju da izdrži gràd normalne jačine. Staklena komora osigurava visoku termičku izolaciju pa samim tim i uštedu energije. Za još veći nivo komforta, osim toga, na raspolaganju su prozori koji omogućuju veliku energetsku uštedu, dok je sigurnost protiv vandalizma garantovana specijalnim slojevitim staklom.

Ostale prednosti krovnih prozora “ZENITH” u odnosu na konkurentske proizvode

Tegola Canadese

TRETIRANJE DRVETA Autoklavom

Alubar je membrana koja u sredini ima aliminijumski listic obložen sa jedne strane filmom od poliestera, a sa druge polietilenskim filmom.

Jednostavna Dostupnost i čišćenje

Difbar je membrana sastavljena od jednog tehnološkog sloja koji propusta paru (SD=0,02 m), termicki saldiranog sa dva sloja zaštitnog tekstila.

prirodnaVentilacija

Startbar je bitumenska membrana sa oblogom od poliestera spound-bond. Ista je idealna podloga za bilo koji pokrivni materijal.

ZaštitaProtiv vandalizma

Difbar je membrana sastavljena od jednog tehnološkog sloja koji propusta paru (SD=0,02 m), termicki saldiranog sa dva sloja zaštitnog tekstila.VelikaOsvetljenost

Startbar je bitumenska membrana sa oblogom od poliestera spound-bond. Ista je idealna podloga za bilo koji pokrivni materijal.

Uštedaenergije

Difbar je membrana sastavljena od jednog tehnološkog sloja koji propusta paru (SD=0,02 m), termicki saldiranog sa dva sloja zaštitnog tekstila.UklapanjeProzora

Startbar je bitumenska membrana sa oblogom od poliestera spound-bond. Ista je idealna podloga za bilo koji pokrivni materijal.Nazad na: Proizvodi / Tegola Canadese / Krovni prozori

Kategorije proizvoda

Krovni pokrivaci
Mislite o krovu!

Krovni pokrivači

Krov je vrlo važan sastavni deo zgrade jer je štiti od spoljašnjih uticaja, a njegov izgled utiče na izgled cele zgrade, pa je uz praktičnu svrhu važno i njegovo estetsko značenje.

Pročitajte više
Termo izolacija
Sačuvajte energiju!

TERMO IZOLACIJA

S obzirom na svakodnevno rastuće cene energenata, konstantno se ulažu napori za poboljšanje termoefikasnosti objekata i radi na poboljšanju termoizolacije u domovima i poslovnim prostorima.

Pročitajte više
Hidro izolacija
Voda stop!

HIDRO IZOLACIJA

Svrha hidroizolacije objekata je sprečavanje prodora vode iz spoljašnje sredine u stambene i druge prostorije, kao i sprečavanje nastanka vlage u istim, kako bi se obezbedio komforan boravak u njima.

Pročitajte više