Tecasi d.o.o.

Krovne folije

Krovne folije

Naš cenovnik vam je uvek na raspolaganju u PDF formatu.

Dostupan je i u obliku online kataloga.

Krovne folije - Asortiman proizvoda

TRETMAN PARE “LINEA BAR” Funkcionalni krov: zdravi ambijenti, dobro izolirani i potpuno zaštićeni Kontrola pare i energetska ušteda i upotreba izolirajućih materijala zahtevaju kontrolu i regulaciju prolaska pare kroz krov. Alubar,Vapobar i Difbar su proizvodi koji omogućavaju realizaciju zdravog, dobro izolovanog i zaštićenog ambijenta. Proizvod Startbar osigurava pripremu idealnog podsloja za polaganje tegole. Bitan je i pri regulaciji eventualnih neravnina podloge, štiti već realizovan krov u očekivanju definitivnog pokrivnog materijala. Štiti najkritičnije delove krova. O nameni svake folije kao I njihovim tehničkim karakteristikama možete pogledati više na sledećim linkovima:

Tegola Canadese

AlubarKrovna folija

Alubar je membrana koja u sredini ima aliminijumski listic obložen sa jedne strane filmom od poliestera, a sa druge polietilenskim filmom.

Pročitajte više

DifbarKrovne folije

Difbar je membrana sastavljena od jednog tehnološkog sloja koji propusta paru (SD=0,02 m), termicki saldiranog sa dva sloja zaštitnog tekstila.

Pročitajte više

StartbarKrovna folija

Startbar je bitumenska membrana sa oblogom od poliestera spound-bond. Ista je idealna podloga za bilo koji pokrivni materijal.

Pročitajte više

IcebarKrovna folija

Icebar je samolepljiva nepropusna membrana koja se postavlja na bilo koju podlogu: cement, drvo, laminat.

Pročitajte više


vapobarKrovna folija

Vapobar ima važnu funkciju regulacije prolaska pare iz unutrašnjosti prema vani kako bi sprecio koncentraciju iste i štetne reakcije kondenzacije na izolacionom materijalu i pokrivnom paketu krova.

Pročitajte više

microbarKrovna folija

Polietilenska membrana visokog stepena gustoce posebno je prikladna za privremenu zaštitu drvene strukture krova. Pojacana je mrežom od polipropilena koja joj povecava mehanicki otpor.

Pročitajte više


feltbarKrovna folija

Feltbar je klasican karton - feltro bituminiran i najekonomicniji sistem zaštite materijala i gradjevinskih radova tokom raznih faza konstrukcije.

Pročitajte više


Nazad na: Proizvodi / Tegola Canadese

Kategorije proizvoda

Krovni pokrivaci
Mislite o krovu!

Krovni pokrivači

Krov je vrlo važan sastavni deo zgrade jer je štiti od spoljašnjih uticaja, a njegov izgled utiče na izgled cele zgrade, pa je uz praktičnu svrhu važno i njegovo estetsko značenje.

Proizvodi ove grupe
Termo izolacija
Sačuvajte energiju!

TERMO IZOLACIJA

S obzirom na svakodnevno rastuće cene energenata, konstantno se ulažu napori za poboljšanje termoefikasnosti objekata i radi na poboljšanju termoizolacije u domovima i poslovnim prostorima.

Proizvodi ove grupe
Hidro izolacija
Voda stop!

HIDRO IZOLACIJA

Svrha hidroizolacije objekata je sprečavanje prodora vode iz spoljašnje sredine u stambene i druge prostorije, kao i sprečavanje nastanka vlage u istim, kako bi se obezbedio komforan boravak u njima.

Proizvodi ove grupe
Podovi
Parketi i laminati!

podovi

Odaberite pod po vašem ukusu. Veliki izbor podova. Laminati i parketi najboljeg kvaliteta!

Proizvodi ove grupe