Tecasi d.o.o.

FIM Kanjiza

Hidroizolacione trake

Naš cenovnik vam je uvek na raspolaganju u PDF formatu.

Dostupan je i u obliku online kataloga.

Hidroizolacione trake - Asortiman proizvoda

Ova grupa proizvoda može da se deli na osnovu bitumenske mase koja se primenjuje: na klasične (VOALFIM, FIMBIT, FIMAL), plastomerne (FIMLAST, FIMFLEX), elastomerne (POLIFLEX) i nova generacija APAO trake (FIM-MAX). Svaka vrsta mase poseduje određene karakteristike, prednosti i mane. Navedene bitumenske mase se mogu kombinovati sa različitim ulošcima, kao na primer stakleni voal (V), staklena tkanina (T), poliesterski filc sa kratkim vlaknima (PV) i sa neprekidnim vlaknima (PF), aluminijumska folija (A), koji određuju mehaničke osobine trake, funkcionalnost i primenu.

Tegola Canadese

klasičneBitumenske trake

U ovu grupu proizvoda spadaju trake sa uloškom od sirovog krovnog kartona. Bitumenom impregnisani krovni karton. Ima višestruku primenu, koristi se kao sloj za odvajanje, za izradu hidroizolacije po toplom postupku, u industriji za kaširanje termoizolacionih materijala, odnosno, za pakovanje.

Pročitajte više

plastomerneBitumenske trake

Ova grupa proizvoda može da se deli na osnovu bitumenske mase koja se primenjuje: na klasične (VOALFIM, FIMBIT, FIMAL), plastomerne (FIMLAST, FIMFLEX), elastomerne (POLIFLEX) i nova generacija APAO trake (FIM-MAX). Svaka vrsta mase poseduje određene karakteristike, prednosti i mane.

Pročitajte više

elastomerneBitumenske trake



Bitumenska masa za izradu hidroizolacije
po toplom postupku. Elastična bitumenska masa za zalivanje sastavaka. Prethodni premaz na bazi bitumena i organskog rastvarača. Bitumenski namaz u vidu paste za hidroizolaciju po hladnom postupku. Zaštitni premaz.
Pročitajte više

trake zaMostove

Visok kvalitet sirovina i savremeni tehnološki postupak proizvodnje (vakum postupak), obezbeđuju vrhunski kvalitet proizvoda koji se koristi za toplotnu izolaciju u građevinarstvu.

Pročitajte više

 

specijalneHidroizolacione trake

Čepasta traka napravljena od polietilena visoke gustine (HDPE) čiji specijalan profil garantuje otpor na hemijske agente i na kompresiju (>200 KN/m2). Traka Fimdrain se koristi kao zaštita bitumenskih traka fasada i temelja.

Pročitajte više


Nazad na: Proizvodi / FIM Kanjiža

Kategorije proizvoda

Krovni pokrivaci
Mislite o krovu!

Krovni pokrivači

Krov je vrlo važan sastavni deo zgrade jer je štiti od spoljašnjih uticaja, a njegov izgled utiče na izgled cele zgrade, pa je uz praktičnu svrhu važno i njegovo estetsko značenje.

Proizvodi ove grupe
Termo izolacija
Sačuvajte energiju!

TERMO IZOLACIJA

S obzirom na svakodnevno rastuće cene energenata, konstantno se ulažu napori za poboljšanje termoefikasnosti objekata i radi na poboljšanju termoizolacije u domovima i poslovnim prostorima.

Proizvodi ove grupe
Hidro izolacija
Voda stop!

HIDRO IZOLACIJA

Svrha hidroizolacije objekata je sprečavanje prodora vode iz spoljašnje sredine u stambene i druge prostorije, kao i sprečavanje nastanka vlage u istim, kako bi se obezbedio komforan boravak u njima.

Proizvodi ove grupe
Podovi
Parketi i laminati!

podovi

Odaberite pod po vašem ukusu. Veliki izbor podova. Laminati i parketi najboljeg kvaliteta!

Proizvodi ove grupe